Uitleg Behandelingen

Basic - Reinigen, stomen en peelingBasic

Reinigen, stomen en peeling, epileren, verwijderen comodonen en meeëters,  liftende massage, masker, dag of nachtcrème.

Bio-classica

De huid krijgt werkstoffen aangeboden, die de vitaliteitsfuncties ondersteunen en de weerstand versterken, waardoor de huid een jeugdig aanzien behoudt.

Sensibel

Deze behandeling is vooral effectief voor de verzorging van de huid met de neiging tot exceem, couperose, of in het ernstiger stadium rosasea.

Acnee PeeloffAcnee Peeloff

Deze behandeling is voor alle huidtypes, speciaal voor de gevoelige huid, waar verontreinigingen plaatsvinden.

Effect: Vochtige binding, absorbeert toxines van de oppervlakte van de huid.

Fruitzuren
Het regelmatig behandelen van de huid met fruitzuren leidt tot activering van de celdeling in de basale laag, met als gevolg een verhoogde vernieuwing van de huidlagen.

behandelen van de huid met fruitzuren

Hierdoor verbetert het vochtgehalte en de tonus van de huid. Deze behandeling is geschikt voor de volgende probleemhuiden:

– Acne huid
– Vroegtijdig verouderde huid
– Door de zon beschadigde huid
– Huid met grove poriën en littekens
– Verminderen pigmentvlekken

Stimula

Met de stimula-produkten ontvangt de volwassen, veeleisende en gespannen huid een rijke,  zeer efficiente anti-verouderingsverzorging. Het voorziet de huid rijkelijk van vocht en actieve stoffen, die de celvernieuwing stimuleren.

Anti-oxidant

Deze anti-age behandeling is voor alle huidtypes en geeft een vochtige binding. Anti-oxidanten zijn stoffen (bijvoorbeeld vitamine c) die in staat zijn vrije zuurstof-radicalen uit te schakelen.

Vrije zuurstofradicalen zgn echte “bad guys”, en zijn hoofdverantwoordelijk voor huidveroudering. Deze behandeling geeft de huid een revatiliserende herstellende en beschermende verzorging.

Body Scrub

Deze automatische body-scrub met een balsemeffect bevrijdt de huid van oneffenheden, verwijderd dode huidcellen, verfijnt het huid-oppervlak en verbetert de opname van de volgende verzorging.Vitaliserende citroen en mangoaroma essences laten u een aangename lichaamservaring beleven.